Bigfoot easter egg gevonden in GTA 5

Extra editie! Bizarre gouden plant geeft je grote poten!

Een nieuwe easter egg in Grand Theft Auto 5 laat je spelen als Bigfoot. Dit is ontdekt door redditor rkRusty.

De nieuwste update van de game bevat een nieuwe achievement/trophy genaamd Cryptozoologist. Deze krijg je als je alle dieren hebt ontgrendeld voor de movie editor modus. Wanneer deze word uitgereikt, zijn er echter 21 van de 22 dieren vrijgespeeld.

rkRusty dook in de bestanden van de pc-versie van Grand Theft Auto 5 en ontdekte dat er een speciale gouden peyote-plant bestaat. Deze plant blijkt alleen in de wereld aanwezig als je de game op een dinsdag tussen half 6 en half 9 's ochtends speelt. Daarnaast moet het weer in de pc-versie mistig zijn en moet het in de consoleversies sneeuwen. Alleen dan kan je op specifieke co÷rdinaten een gouden peyote-plant vinden, die je in een sasquatch verandert. De co÷rdinaten zijn -1472.531, 4439.456, 18.862.

Naast de bovenstaande vereisten is het noodzakelijk dat je de game hebt uitgespeeld, je alle andere peyote-planten hebt gevonden en dat je de missie The Last One hebt uitgespeeld zonder de sasquatch te doden. Youtuber 2H2K heeft de easter egg in een filmpje bevestigd.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

ADVERTENTIE

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

Death Stranding komt volgend jaar naar de pc

Norman Reedus bewonderen in een nog hogere resolutie.

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread