Een nieuwe trailer voor Call of Duty: Black Ops 3 geeft een overzicht van alle gebeurtenissen in de Black Ops-reeks.

Het ruim tien minuten durende filmpje beschrijft belangrijke momenten die over een periode van 112 jaar plaatsvinden. Zo wordt er onder andere op de verhaallijnen van de eerste twee Black Ops-games ingegaan. De trailer maakt ook duidelijk waarom Black Ops 3 zich in een dystopische futuristische setting afspeelt.

Call of Duty: Black Ops 3 komt op 6 november uit voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Yvo speelde de Black Ops 3 multiplayer bta en schreef over zijn ervaringen met de game. Je vind op de site tevens een Black Ops 3 preview van zijn hand.

Lees ook onze Black Ops 3 tips en Black Ops 3 Multiplayer tips!

Nog even tijd? Lees dan ook:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content