Destiny: The Taken King - Exotic Engrams farmen

De Exotic Engrams farming glitch uitgelegd.

Deze gids legt uit hoe je in Destiny: The Taken King oneindige Exotic Engrams farmt. Voor deze methode speel je de Scourge of Winter missie en koop je de Three Coins van Xur. Volg onze instructies en je bent al snel de best uitgeruste Guardian in heel het sterrenstelsel.

Stap 1

Eerst ga je bij Xur langs en koop je zoveel mogelijk sets van Three of Coins die je kan veroorloven. Een pak van vijf kost zeven Strange Coins. In deze gids kopen we vier pakken, wat ons twintig keer de Three of Coins buff geeft.

Voor je de Tower verlaat, neem je een Rocket Launcher mee en verschillende pakken Heave Ammo Synthesis. Deze raketten zijn cruciaal voor het farmen van Exotic Engrams en worden gebruikt om tegelijk Draksis, Winter Kell en jezelf te doden.

Stap 2

Ga naar Orbit en selecteer de story mission Scourge of Winter. Baan je een weg tot bij de laatste baas. De meeste vijanden kan je gewoon voorbij lopen. Diegene die je wel moet doden zijn een eitje omdat je waarschijnlijk sterk overpowered bent.

Stap 3

Wanneer je bij de laatste deur aan de top van de trappen komt, zie je binnen Draksis, Winter Kell klaarstaan. Voor je verder gaat moet je zeker zijn dat je genoeg Heave Ammo hebt en de Three of Coins buff actief is. Je activeert de Three of Coins door het item in je inventaris te selecteren. De buff heeft geen timer en vervalt pas wanneer je een Ultra doodt, zoals de tegenstander die je nu trotseert. Zolang dat de multiplier op je character screen zichtbaar is, is hij actief.

Stap 4

Blijf buiten de kamer en snipe Draksis in het hoofd tot hij ongeveer nog 20 procent van zijn health heeft. Schakel ook alle handlangers in de kamer uit. Wanneer de kamer leeg is (buiten Draksis) loop je naar binnen en haal je je Rocket Launcher boven. Blaas Draksis en jezelf tegelijk op. De Exotic Engram (als er één dropt) blijft op de grond liggen tot je hem opraapt, zelfs na je dood.

Stap 5

Nu komt de truc. Omdat zowel jij als Draksis gestorven zijn, reset de missie van het punt net buiten de deur. De kamer zit terug vol adds. Herhaal het proces uit Stap 4 tot je zonder Three of Coins of Heavy Ammo zit. Als dit geen probleem is kan je dit proces zo vaak herhalen als je zelf wil. Raap tenslotte alle Exotic Engrams op.

Stap 6

Keer terug naar de Tower en laat de Cryptarch je Engrams decoden. Zelfs al je er één krijgt dat je al hebt, kijk dan goed welke van de twee je wilt houden en dismantle de andere. Doe dit gewoon zo lang je zelf wilt of tot Bungie met een patch komt die deze Exotic Engrams farm exploit oplost (wat zeker snel zal gebeuren).

- Op zoek naar nog meer The Taken King tips? Raadpleeg dan onze Destiny: The Taken King walkthrough en gids.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread