Konami onthult details Metal Gear Online

En toont nieuwe gameplaybeelden

Konami onthult tijdens de Tokyo Gameshow nieuwe details omtrent de competitieve onlinemodus Metal Gear Online van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain.

Metal Gear Online maakt gebruik van dezelfde besturing en uitrustingen als in The Phantom Pain, maar ditmaal in een competitieve online omgeving. Je speelt met de avatar die je eerder in de game hebt gemaakt of kiest uit een grotere variatie aan modellen. Zo is het nu ook mogelijk om een vrouwelijk personage aan te maken.

Je hebt in Metal Gear Online de keuze uit drie verschillende klassen: Scout, Enforcer en Infiltrator. Scouts zijn zowel in een ondersteunende als in een gevechtsrol inzetbaar en blinken uit in het spotten van vijanden en het gebruik van sluipschuttersgeweren. De Enforcer is een zwaar uitgeruste en bewapende klasse die voornamelijk in gevechten een geduchte tegenstander is. De Infiltrator combineert een kennis van stealth-camouflage met korteafstandsgevechten om ongezien rond te sluipen.

De game biedt een variatie aan missies: Bounty Hunter, Cloak and Dagger en Comm Control. In Bounty Hunter wint het team dat alle vijanden heeft gedood of onschadelijk heeft gemaakt via het Fulton-systeem. In Cloak and Dagger probeert het aanvallende team een Data Disc te bemachtigen om het daarna te uploaden, terwijl de verdedigers deze poging proberen te verijdelen. In Comm Control moet het aanvallende team alle Comm Links overnemen om geheime informatie te downloaden, terwijl het verdedigende team dit wederom moet voorkomen.

Metal Gear Online is vanaf 6 oktober gratis te downloaden voor de bezitters van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Bezitters van de pc-versie moeten nog wachten tot januari 2016. Lees de Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain review van Yvo voor zijn mening over het slotstuk van Hideo Kojima's saga.

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Derek Taal

Derek Taal

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t.e.m. 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread