Exclusieve demo van Mighty No. 9 uitgesteld

Net als de game zelf.

De aangekondigde demo van Mighty No. 9 komt later uit. Eigenlijk zou deze demo op 15 september al exclusief beschikbaar zijn voor alle Kickstarter-backers van de game.

Ontwikkelaar Comcept vraagt de fans echter nog even het geduld te bewaren. De oorzaak van de vertraging ligt bij "onvoorziene problemen met de distributie van de demo".

Mighty No. 9 is een 2D-platformer die is gefinancierd met behulp van Kickstarter. Keiji Inafune leidt de productie van deze game. In het verleden hielp Inafune mee met de ontwikkeling van de Mega Man-games. Mighty No. 9 is het spirituele vervolg op deze serie.

De Mighty No. 9 releasedatum was eigenlijk 18 september. Vorige maand liet de ontwikkelaar echter weten dat de game pas in 2016 uitkomt. Ter compensatie beloofde Comcept toen dat alle Kickstarter-backers op 15 september een demo zouden krijgen. Heb je Mighty No. 9 niet gesteund op Kickstarter, dan kun je deze demo niet spelen.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Patrick Just de la Paisičres

Patrick Just de la Paisičres

Redacteur

Gepassioneerd gamer met een lichte voorkeur voor open wereld-RPG's. Houdt ook van reizen, films, series, gadgets en voetbal.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread