Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hardware: Rivals aangekondigd met trailer

Deze wagens strijden exclusief op PlayStation 4.

Sony en ontwikkelaar Connected Content Group kondigen Hardware: Rivals aan. De game is het vervolg op Hardware: Online Arena uit 2002. Dit was één van de eerste online multiplayer games voor de PlayStation 2.

Hardware: Rivals wordt ontwikkeld door een interne groep onder Sony. Enkele voormalige ontwikkelaars van de eerste Hardware game zijn ook bij het project betrokken. Een bericht op het PlayStation Blog geeft aan dat de gameplay uit het origineel is behouden, maar dat het vervolg ook een groot aantal vernieuwingen met zich meebrengt.

Zo is Hardware: Rivals net als zijn voorganger een vehicle combat game. Je hebt in Rivals de keuze uit verschillende voertuigen, van snelle wagens tot zware tanks. Voor elk voertuig zijn ook upgrades vrij te spelen. je kunt solo online spelen of een team maken met vrienden. Daarnaast zijn er verschillende spelwerelden, speltypes, uitdagingen en speciale evenementen in de game aanwezig.

Hardware: Rivals komt exclusief voor de PlayStation 4 uit. De game heeft nog geen releasedatum. Sony laat echter wel weten dat Rivals binnenkort een bèta krijgt.

Bekijk op YouTube

Nog wat tijd om te doden? Geef deze artikels een kans:

Read this next