GTA Online krijgt volgende week Freemode Events

Geen lobby's, geen wachttijden.

Grand Theft Auto Online krijgt vanaf 15 september een update die zogenaamde Freemode Events aan de game toevoegt.

Je vindt Freemode Events tijdens het vrije rondlopen in Los Santos. Je besluit ter plekke of je aan een missie meedoet. Je hebt tevens de optie om te kiezen voor welk type Freemode Event je uitnodigingen ontvangt. Mocht je geen zin hebben in deze missies, dan schakel je de uitnodigingen uit. Je speelt deze spontane scenario's direct, dus zonder wachttijden of lobby's.

In onderstaande trailer zie je een aantal Freemode Events. Tijdens de missie Penned In zitten alle spelers in een krimpende koepel. Als je buiten de koepel valt, sterf je. In Hunt the Beast verandert één speler in een weerwolf. Deze moet zo lang mogelijk zien te overleven terwijl de andere spelers op hem jagen.

De update voegt ook twee Adversary modi toe. Cross the Line zet twee teams tegenover elkaar met een neutrale zone in hun midden. Het team dat het gebied van de tegenpartij succesvol infiltreert, wint de ronde. In Hunting Pack probeert de ene partij een voertuig af te leveren dat explodeert zodra het vertraagt. De andere partij zit hen dwars.

Op de PlayStation 4 en Xbox One bevat de update ook de Rockstar Editor. Hiermee neem je gameplay uit de story mode of GTA Online op die je vervolgens bewerkt en deelt. De PlayStation 3- en Xbox 360-versie van GTA 5 krijgt geen updates meer. De GTA 5 cheats voor geld, wapens en auto's blijven gelukkig wel nog werken.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t/m 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread