Activision maakt Apple TV line-up bekend

Appeltje voor de dorst.

Activision heeft de line-up voor Apple TV bekendgemaakt. Onder andere een Skylanders- en Guitar Hero-game zijn via de website van de uitgever bevestigd. Met Apple TV kun je onlinetelevisie bekijken, en vanaf nu games op je televisie spelen.

Communicatiemanager Scott Lowe meldt op de Activision-blog dat het gaat om Skylanders SuperChargers, Guitar Hero Live en Geometry Wars 3: Dimensions Evolved. Naast de Apple TV-versie zijn deze games ook speelbaar op de iPad, iPhone en iPod Touch.

Eerder werd bekendgemaakt dat Skylanders SuperChargers ook voor onder andere de Playstation 4 en Xbox One uitkomt. SuperChargers is een racegame die vergelijkbaar is met Mario Kart.

Voor Guitar Hero Live wordt een unieke controller ontwikkeld. De controller verbindt je via Bluetooth met je Apple-apparaat. De controller lijkt op de klassieke Guitar Hero-controller en ondersteunt alle Apple-toestellen. Onlangs nog heeft Activision tien nieuwe tracks voor Guitar Hero Live onthuld.

Geometry Wars 3: Dimensions Evolved kwam eerder voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4 en Xbox One uit. Voor de Apple-versie heeft de ontwikkelaar een nieuwe singleplayercampagne gemaakt en de onlinemodus van de game opnieuw opgebouwd.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Gijs Elings

Gijs Elings

Redacteur

Bedrijfskundige in opleiding. Liefhebber van indie muziek en sportfanaat. Als het op games aankomt zijn RPG's en verhalende shooters helemaal mijn ding.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread