Mogelijke features Kingdom Hearts 3 gelekt

En een nog onaangekondigde game.

Een medewerker bij ontwikkelaar Square Enix noemt op zijn LinkedIn pagina dat Kingdom Hearts 3 multiplayer krijgt, alsook dat Kingdom Hearts 2.9 in ontwikkeling is. Deze nog niet aangekondigde informatie is door fansite KH13 ontdekt.

In het profiel omschrijft de medewerker zijn werkervaring van de afgelopen tien maanden. Voor Kingdom Hearts 3 was hij hij onder andere verantwoordelijk voor level design, de spelbalans en de planning van eindbaasgevechten.

De ontwikkelaar werkte ook aan vooralsnog onaangekondigde features, zoals een multiplayermodus en een terugkeer van de Gummi Ship. Hij meldt tevens dat hij ontmoetingen tussen Square Enix en animatiestudio Pixar heeft georganiseerd.

Op de pagina lees je ook dat de medewerker aan Kingdom Hearts 2.9 heeft gewerkt. Fijnere details zijn niet uit het profiel te herleiden, behalve dat de game voor de PlayStation 3 en PlayStation 4 in ontwikkeling is. Eerder kwamen al Kingdom Hearts 1.5 en Kingdom Hearts 2.5 uit. Beide zijn HD Remasters van oude Kingdom Hearts-games.

Square Enix organiseert tijdens de Tokyo Game Show op 19 september een speciale livestream. Opvallend is dat er om 12:30 Japanse tijd een geheim gepland staat.

Randolf heeft eerder al samengevat wat we tot dusver over de nieuwe Kingdom Hearts weten. Zijn Kingdom Hearts 3 preview lees je op de site.

LinkedInProfileSEKHIII

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread