Destiny update 2.0 nu beschikbaar

North-lottig einde voor Dinklebot.  

Ontwikkelaar Bungie laat weten dat update 2.0 voor Destiny nu te downloaden is.

De update is 18GB groot en brengt een hoop veranderingen met zich mee. Zo is de stem van Peter Dinklage vervangen door die van Nolan North. Ook de level cap is verhoogd naar level 34. Character level en Light zijn nu twee afzonderlijke stats.

Patch 2.0 verandert ook het een en ander wat betreft de verschillende classes en wapens in Destiny. Zo zijn enkele Exotic en Legendary wapens verbeterd, terwijl andere juist zwakker zijn gemaakt. Een volledige lijst met veranderingen vind je op de officiële Bungie-site.

De nieuwe update is een laatste voorbereiding in de aanloop naar de release van Destiny: The Taken King. Deze komt op 15 september uit. In Kenneths The Taken King preview lees je wat de uitbreiding allemaal met zich meebrengt.

- Op zoek naar nog meer Destiny informatie? Raadpleeg dan onze Destiny: The Taken King walkthrough en gids.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread