Shigeru Miyamoto zegt dat een derde Super Mario Galaxy-game 'mogelijk' is, maar het team heeft het te druk om het op de Wii U uit te brengen. Dat vertelt de Super Mario- en Legend of Zelda-bedenker tegen Eurogamer.net.

"We discussiëren wel vaker over een nieuwe Super Mario Galaxy-game," zegt Miyamoto. "Ik en [Yoshiaki] Koizumi, de regisseur van Super Mario Galaxy, houden de mogelijkheid altijd in de gaten om nog een 3D-game te maken."

Momenteel hebben hij en zijn team het echter te druk om een nieuwe game te ontwikkelen. "Helaas kunnen we niet aan zoveel parallelle games tegelijkertijd werken."

Miyamoto vindt de hardware performance van de Wii U wel goed genoeg presteren. "Als je bijvoorbeeld Star Fox Zero bekijkt: je televisie en Wii U GamePad produceren beiden 60 frames per seconde, dus 120 in totaal." Miyamoto kijkt uit naar de mogelijkheden die toekomstige hardware biedt.

Een Super Mario Galaxy-game zit er dus niet in op de Wii U. Nintendo's console heeft echter wel een andere Super Mario-game. Lees in Randolfs Super Mario 3D World review waarom Nintendo "het diepste respect verdient" voor de game.

Nog wat tijd om te doden? Geef deze artikels een kans:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Meer artikels van Dirk Schuit

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Super Mario 3D World review

Kat in het bakkie.

Replay of FastForward: Super Mario Galaxy

Gezocht: loodgieter in outer space.

Super Mario Galaxy 2

Een intergalactisch pretpark.

Super Mario 3D World walkthrough

Alle werelden, alle geheimen, alle stempels, groene sterren en meer!