Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Larian Studios voegt Undead aan Divinity: Original Sin 2 toe

Als vijfde speelbare ras.

Larian Studios voegt de Undead als vijfde speelbare ras toe aan Divinity: Original Sin 2. Dit ras is immuun tegen angst en bloeden en kan goed tegen pijn, wat een bonus geeft in levenspunten. Maar de hp-balk wordt korter naarmate de ondode ontbindt.

Momenteel kun je op Kickstarter de ontwikkeling van Divinity: Original Sin 2 ondersteunen. De teller staat nu boven de 1,2 miljoen dollar waardoor de Belgische ontwikkelaar de Undead als extra ras creëert voor de RPG.

Het volgende doel is om 1,35 miljoen dollar bij elkaar te halen. Larian Studios voegt dan een extra skill tree toe aan de game. De Kickstartercampagne van Divinity: Original Sin 2 was binnen twaalf uur gefinancierd en sluit op 30 september.

Divinity: Original Sin 2 is met vier spelers te doorlopen, waar de vorige game nog co-op voor maximaal twee spelers ondersteunde. Ook nieuw is de optie om vaardigheden te combineren tot nieuwe skills: Skill Crafting.

Lees ook de Divinity: Original Sin review van Bruce.

Bekijk op YouTube

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Divinity: Original Sin 2

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Patrick Just de la Paisières avatar

Patrick Just de la Paisières

Redacteur

Gepassioneerd gamer met een lichte voorkeur voor open wereld-RPG's. Houdt ook van reizen, films, series, gadgets en voetbal.
Reacties