Beste spelers in FIFA 16 onthuld

Laatste tien Player Ratings van de top 50 bekend.

EA Sports heeft de afgelopen week de vijftig spelers met de hoogste overall rating in FIFA 16 onthuld. De nummer vijftig tot en met elf waren al door de ontwikkelaar bekendgemaakt, maar nu is ook duidelijk wie tot de tien beste voetballers in de voetbalgame behoren.

Net als de voorgaande jaren wordt de lijst aangevoerd door Lionel Messi. De voetballer is eind augustus nog uitgeroepen tot Europees voetballer van het jaar en heeft in FIFA 16 een overall rating van 94.

De Argentijn houdt daarmee Christiano Ronaldo en Luis Suárez voor zich. De Portugese flankspeler en Uruguyaanse spits hebben een overall rating van respectievelijk 93 en 90.

De rest van de top tien wordt aangevuld door Manuel Neuer (90), Arjen Robben (90), Eden Hazard (89), Zlatan Ibrahimović (89), Neymar (88), Thiago Silva (88) en David Silva (88). Ook de rest van de 50 beste spelers in FIFA 16 zijn bekend.

Meer weten over FIFA 16? Lees dan ook onze FUT 16 coin tips.

De voetbalgame komt op 24 september voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One uit. Benieuwd naar alle veranderingen? Alles wat je moet weten over FIFA 16 lees je hier.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread