SoulCalibur Lost Swords gaat offline in november

Op 30 november 2015 is de strijd gestreden.

Uitgever Bandai Namco trekt op 30 november 2015 de stekker uit SoulCalibur Lost Swords. Dit is ongeveer een anderhalf jaar na de release in het voorjaar van 2014.

SoulCalibur Lost Swords is een free-to-play singleplayergame op de PlayStation 3 waarin je grondstoffen moet verzamelen om je wapens te verbeteren. Sinds de release van SoulCalibur Lost Swords is de game meer dan twee miljoen keer gedownload.

Vanaf 30 september begint de afbouw en zijn enkele items zoals AP Potions en Continue Tickets niet meer te koop. De andere in-game items zijn vanaf 27 oktober niet meer te koop. Een maand later valt op 30 november volledig het doek en gaat de game offline.

Hoe het nu verder moet met de SoulCalibur-serie is vooralsnog niet bekend. In een video die Bandai Namco gelanceerd heeft, hint de uitgever alvast naar een vervolg. Officieel is er nog geen nieuwe SoulCalibur-game in ontwikkeling.

Geschreven door Kurt Brunenberg.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread