Nieuwe gameplaytrailer XCOM 2 toont mobiel hoofdkwartier

Avenger Assembles.  

Ontwikkelaar Firaxis brengt een nieuwe trailer voor XCOM 2 uit.

In het filmpje wordt een rondleiding door de Avenger gegeven, het nieuwe mobiele hoofdkwartier van XCOM. Zo wordt onder andere uitgelegd hoe research in de game werkt. De trailer laat tevens zien dat het nu mogelijk is om de wapens van XCOM-soldaten een andere kleur te geven.

XCOM 2 speelt zich twintig jaar na de gebeurtenissen van de eerste XCOM af. De aliens hebben inmiddels de aarde veroverd en het XCOM-team is gereduceerd tot een kleine verzetsgroep. Een belangrijk onderdeel van XCOM 2 is het vinden en rekruteren van nieuwe verzetsleden, om zo de buitenaardse vijand te verdrijven.

Firaxis onthulde eerder dit jaar het bestaan van XCOM 2. De game maakt gebruik van procedureel gegenereerde levels. Dit zorgt ervoor dat gevechten zich nooit op dezelfde manier voltrekken. XCOM 2 komt in november naar de pc, Mac en Linux.

Meer over XCOM 2 weten: lees dan onze XCOM 2 tips en XCOM 2 cheats.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread