Twitch Plays Dark Souls verslaat Asylum Demon

Maar er was wel een hack voor nodig.

Duizenden spelers hebben tegelijk de Asylum Demon verslagen in Twitch Plays Dark Souls, en daarmee is de eerste baas van de game overwonnen. Daarvoor zat men dagenlang vast in het tutorialgebied. De reis gaat nu verder van de Firelink Shrine, naar de Undead Burg.

Twitch Plays Dark Souls is een variatie op het populaire Twitch Plays Pokémon. Iedereen die meekijkt naar de stream, kan via de chat aangeven wat het in-game personage moet doen door de knoppencombinaties in te typen. Dat uitte zich in Dark Souls vooral in een personage dat constant tegen dezelfde muur aanrolde.

Daarnaast moesten de spelers helemaal opnieuw beginnen, omdat ze per ongeluk hun personage hadden gewist. Ook zat men lang vast toen de Dark Sign werd ge-equipped en er keer op keer teruggeteleporteerd werd naar de dichtstbijzijnde bonfire.

Om toch voortgang te maken, hebben de bedenkers achter Twitch Plays Dark Souls de game nu zelf aangepast. Na iedere actie pauzeert Dark Souls circa 30 seconden, waarna iedereen een actie in kan typen. De actie met de meeste stemmen, wordt in de game doorgevoerd. Daarna begint een nieuwe ronde.

1

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t.e.m. 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread