CD Projekt Red medeoprichter Marcin Iwiński hoopt dat gratis DLC "de norm wordt binnen de industrie, en niet een uitzondering op de regel blijft". Met The Witcher 3: Wild Hunt geeft de Poolse studio het goede voorbeeld: de RPG heeft zestien stuks gratis downloadbare uitbreidingen.

De toevoegingen zijn bijvoorbeeld een nieuwe kruisboog of een extra harnas. Naast de gratis DLC werkt CD Projekt Red ook aan andere uitbreidingen voor The Witcher 3: Wild Hunt. Hier dien je voor te betalen, maar de ontwikkelaar belooft tientallen extra uren aan gameplezier.

De RPG is sinds 19 mei uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Carl bestempelt de game als Aanrader in zijn The Witcher 3: Wild Hunt review.

Nog even tijd? Lees dan ook:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Meer artikels van Dirk Schuit

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content