Blizzard kondigt releasedatum Hearthstone: The Grand Tournament aan

Tweede grote uitbreiding lanceert aanstaande maandag.

Blizzard kondigt aan dat de volgende grote uitbreiding voor Hearthstone: Heroes Of Warcraft maandag 24 augustus lanceert. De uitbreiding heet The Grand Tournament en voegt 132 nieuwe kaarten toe.

Het middeleeuwse jousting is het thema van The Grand Tournament. De uitbreiding introduceert ook twee nieuwe gameplaymechanieken in het free-to-play kaartspel en veel van de nieuwe kaarten maken hier gebruik van.

Joust dwingt beide spelers om een kaart uit hun deck te onthullen. De speler met de beste kaart krijgt hierdoor voordelen. Inspire activeert buffs voor je minions zodra je jouw Hero Power inzet.

The Grand Tournament is de tweede grote uitbreiding van Hearthstone. Vorig jaar bracht Blizzard al Goblins vs. Gnomes uit. Het bedrijf lanceerde ook al de kleinere DLC Curse of Naxxramas en Blackrock Mountain: A Hearthstone Adventure.

Vanaf vandaag kun je Hearthstone ook bijwerken naar versie 3.0. Je kunt vervolgens de 132 nieuwe kaarten uit The Grand Tournament inzien en gebruikmaken van een nieuw spelbord.

Nog wat tijd om te doden? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Patrick Just de la Paisières

Patrick Just de la Paisières

Redacteur

Gepassioneerd gamer met een lichte voorkeur voor open wereld-RPG's. Houdt ook van reizen, films, series, gadgets en voetbal.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread