Craften is geheel optioneel in Fallout 4

'Maar het helpt wel.'

Fallout 4 kunt je zonder te craften uitspelen. Dat vertelt Bethesda-topman Pete Hines in een interview met Gamesradar.

Het verzamelen van items en vervaardigen van wapens maakt de game wel een heel stuk gemakkelijker. Volgens de ontwikkelaar zijn er genoeg vijanden en handelaren die je kunt beroven. Een goed wapen of de bekende Power Armor hoef je dus niet zelf te maken.

Bethesda onthulde Fallout 4 tijdens zijn afgelopen E3-persconferentie. Tijdens de presentatie was er veel aandacht voor het nieuwe craftingsysteem. In Fallout 4 krijg je de mogelijkheid om tal van objecten te verzamelen en ze te gebruiken om je wapens te verbeteren. De game stelt je bijvoorbeeld in staat om een nieuw vizier op je wapen te zetten of je uitrusting sterker te maken.

Volgens Hines word je door het systeem wel uitgedaagd om je horizon te verbreden en nieuwe wapens te vervaardigen. "Je kunt de game spelen en die optie zelfs nooit opmerken. Maar wanneer je ze ontdekt, denk je 'dit is cool, nu wil ik het vaker proberen'," aldus Hines.

Onlangs nam Derek de game onder de loep in zijn Fallout 4 preview, waarin hij de mogelijkheden uitlegt die de game je biedt. Fallout 4 is vanaf 10 november verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Lees ook onze Fallout 4 tips en Fallout 4 walkthrough.

Nog wat tijd om te doden? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Gijs Elings

Gijs Elings

Redacteur

Bedrijfskundige in opleiding. Liefhebber van indie muziek en sportfanaat. Als het op games aankomt zijn RPG's en verhalende shooters helemaal mijn ding.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread