Ontwikkelaar CD Projekt Red brengt de officiŽle mod tools uit voor The Witcher 3.

De ModKit laat je de open wereld role-playing game op de pc modden. Zo kunnen de textures geÔmporteerd en geŽxporteerd worden om verschillende objecten in de wereld van The Witcher 3 naar wens aan te passen. Tevens zijn de script-bestanden te bewerken, om bijvoorbeeld de waarde van objecten zoals wapens te manipuleren.

De ontwikkelaar voegt ook vier voorbeeld-mods aan het pakket toe, om je op weg te helpen. De voorbeelden tonen onder andere hoe je Geralts kleding en zijn paard Roach aanpast.

De officiŽle ModKit is te downloaden via de website van Nexus Mods. Lees onze The Witcher 3 walkthrough voor een stap-voor-stap gids om alle quests te voltooien. Je leest Carls bevindingen in zijn The Witcher 3 review.

Nog wat tijd om te doden? Geef deze artikels een kans:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Derek Taal

Derek Taal

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Meer artikels van Derek Taal

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

The Witcher 3: Hearts of Stone - Runewright, Enchanting recipes, Runeword, Glyphword

Vind de Runewright en zijn Enchanting recipes in de Witcher 3: Hearts of Stone uitbreiding.

The Witcher 3: Hearts of Stone - Secondary Quests en zijmissies

Voltooi de Without a Trace, Rose on a Red Field, The Sword, Famine and Perfidy en The Drakenborh Redemption zijmissies in The Witcher 3: Hearts of Stone.

The Witcher 3: Hearts of Stone walkthrough en tips

Alle main quests, secondary quests en Runewright recipes.