Destiny's 'Crucible Justice' krijgt volgende week meer info

Cheaters doelwit van Bungie Security Response Team.

In de volgende wekelijkse update geeft het Bungie Security Response Team meer informatie over de aanpak van cheaters in Destiny. Dit tweet community manager David Dague. Het is onduidelijk waar Dague op doelt. Een nieuwe ronde bans of een patch behoren tot de mogelijkheden.

Eind juli heeft Bungie voor het laatst cheaters in Destiny geband. Het tijdsverschil tussen een speler en zijn tegenstanders is normaal, maar door bewust lag te vergroten creëert een cheater een oneerlijk voordeel voor zichzelf. Zo'n 'lag switcher' herken je doordat hij voor tegenstanders schokkerig van plek naar plek verplaatst, dat ook wel 'teleporteren' wordt genoemd.

De multiplayer shooter krijgt 15 september DLC uitbreiding Destiny: The Taken King. Deze komt uit op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Hier lees je alvast alles wat je moet weten over Destiny: The Taken King.

- Op zoek naar nog meer Destiny informatie? Raadpleeg dan onze Destiny: The Taken King walkthrough en gids.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread