Eurogamer Benelux is de snelst groeiende Nederlandstalige gamingsite en om die stijgende lijn vast te houden, zijn we altijd op zoek naar nieuwe schrijvers. Zoek je nog een plekje in een redactie vol gepassioneerde gamers? Schroom niet en solliciteer!

Algemene redacteur

We zoeken all-round redacteurs die de actualiteit op de voet volgen en weten wat er speelt in de gamesindustrie, of dat in elk geval graag willen leren. Je start met het schrijven van nieuwsberichten en krijgt daarbij een opleiding die je leert om objectief, to-the-point en simpelweg op topniveau te schrijven. Daarna introduceren we je eveneens tot de wondere wereld van previews en reviews.

- Je bent ouder dan 18 jaar
- Je bent een paar uur per week inzetbaar
- Je hebt een degelijke kennis van de Nederlandse taal

Videoredacteur

We worden ook steeds actiever op YouTube en daarvoor zoeken we eveneens nieuwe redacteurs. Jouw taak als videoredacteur bestaat erin dat je filmpjes monteert via beeldmateriaal van games. Je kunt eveneens vliegensvlug een voice-over monteren over de beelden, en ook voor pancartes draai je je hand niet om.

- Je bent ouder dan 18 jaar
- Je bent een paar uur per week inzetbaar
- Je kunt werken met een montageprogramma naar keuze (bv. Premiere Pro, Final Cut of Avid)

Wat bieden we?

Schrijven voor Eurogamer Benelux doe je op vrijwillige basis, maar dat wil niet zeggen dat je voor niets werkt. Naast dat Eurogamer Benelux onderdeel uitmaakt van Gamer Network en van internationale naamherkenning mag genieten (goed voor je cv), kun je onder bepaalde voorwaarden ook maandelijks een game naar keuze verdienen.

Games die je ter review krijgt, mag je naderhand gewoon houden om je collectie mee uit te breiden.

Hoe te solliciteren?

Om te solliciteren stuur je je persoonlijke informatie zoals naam, woonplaats en leeftijd op naar jasper.segers [at] eurogamer.be. Vermeld ook even in welke genres je gespecialiseerd bent, en aan welke je een hekel hebt. Tot slot is handig te melden welke platformen je bezit.

Wil je algemeen redacteur worden, stuur dan een zelf geschreven recensie en twee nieuwsberichten door. Zorg er daarbij wel voor dat je Nederlandse teksten opstuurt.

Wil je videoredacteur worden, stuur dan twee filmpjes op die je zelf hebt gemonteerd. Stuur ons hierbij de YouTube-URL.

We zien je sollicitatie graag tegemoet, en wie weet mag je jezelf binnenkort redacteur van Eurogamer Benelux noemen. Veel succes!

ADVERTENTIE

Over de auteur

Redactie

Redactie

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Meer artikels van Redactie

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Meest recent

Advertentie