GTA 5 is 54 miljoen keer verscheept

Ka-ching.

Take-Two Interactive kondigt aan dat er inmiddels 54 miljoen exemplaren van Grand Theft Auto 5 zijn ingekocht door winkeliers.

Exacte verkoopcijfers zijn daarbij niet bekendgemaakt. Het betreft enkel uitgestuurde zendingen naar winkels. Naast Grand Theft Auto 5 zorgden met name GTA Online, NBA 2K15, Borderlands: The Handsome Collection en WWE 2K15 voor de opbrengsten van Take-Two in het tweede kwartaal van 2015, dat liep van 1 april tot en met 30 juni.

De totale opbrengsten in deze periode bedragen 366,4 miljoen dollar, terwijl dat in het tweede kwartaal van 2014 nog 151,6 miljoen dollar was. Dit laat zich vertalen naar een nettowinst van 34,2 miljoen dollar, terwijl het bedrijf vorig jaar in dezelfde periode nog een nettoverlies maakte van 11,2 miljoen dollar.

Grand Theft Auto 5 lanceerde in 2013 voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Eind vorig jaar kwam er een opgepoetste versie uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. De game is inmiddels ook op de pc uit. Lees ook Yvo's Grand Theft Auto 5 voor PS4 en Xbox One review. Gelukkig werken de GTA 5 cheats ook op pc, PS4 en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Patrick Just de la Paisières

Patrick Just de la Paisières

Redacteur

Gepassioneerd gamer met een lichte voorkeur voor open wereld-RPG's. Houdt ook van reizen, films, series, gadgets en voetbal.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t/m 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread