Destiny: The Taken King is twee keer groter dan The Dark Below

O.a. een nieuw verhaal en strikes.

The Taken King voor Destiny wordt ruim twee keer groter dan de vorige uitbreiding, The Dark Below. Dat bevestigt community manager Eric Osborne in een interview met IGN. In The Taken King kun je aan de slag met een volledig nieuwe verhaallijn, drie nieuwe strikes en een verkenbaar level.

Je bezoekt drie bestaande Strikes uit de originele game, maar deze zijn opnieuw vormgegeven en bieden je een nieuwe ervaring. Daarnaast ga je voor het eerst op onderzoek uit op de Dreadnaught. Op dit ruimteschip zijn verschillende missies uit te voeren en veel geheime schatten te ontdekken. In dit nieuwe verkenbare level zijn tal van puzzels te vinden en ga je uiteindelijk de strijd aan met Oryx.

Osborne benadrukt dat The Taken King veel nieuwe Bounty en Patrol missies bevat. Ook bevat de uitbreiding zeven Crucible multiplayer levels. Over het verhaal laat Osborne nog niet veel los. Lees meer over waarom de uitbreiding een nieuwe kans is voor de studio in de Destiny: The Taken King preview van Kenneth.

De releasedatum van Destiny: The Taken King is 15 september en de game lanceert voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. De uitbreiding kost 39,99 euro.

- Op zoek naar nog meer Destiny informatie? Raadpleeg dan onze Destiny: The Taken King walkthrough en gids.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Gijs Elings

Gijs Elings

Redacteur

Bedrijfskundige in opleiding. Liefhebber van indie muziek en sportfanaat. Als het op games aankomt zijn RPG's en verhalende shooters helemaal mijn ding.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Wolfenstein: Youngblood heeft een open levelstructuur

Dankzij ontwikkelaar Arkane Studios.

Metro Exodus krijgt twee DLC-pakketten

Met nieuwe personages in de hoofdrol.

Apex Legends verbant meer dan 770.000 cheaters

Dankzij de nieuwe rapporteringstool.

Borderlands 3 bevat microtransacties

Maar enkel voor cosmetische voorwerpen.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread