Gamescom 2015 kent recordaantal bezoekers

345.000!

345.000 mensen hebben dit jaar een bezoekje gebracht aan de Gamescom. Dat is volgens organisator Koelnmesse een recordaantal.

In 2014 bezochten 335.000 gamers de Gamescom, terwijl de beurs in 2013 340.000 bezoekers trok. De organisator van congressen en handelsbeurzen geeft verder aan dat de beursbezoekers dit jaar uit 96 verschillende landen kwamen. Verder namen er 806 bedrijven uit 45 landen deel aan Gamescom 2015.

De Gamescom is het grootste evenement voor videogames ter wereld. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de E3, kun je ook als consument bij de beurs langskomen. In 2016 is er weer een Gamescom. Deze vindt dan plaats van 17 tot en met 21 augustus.

Eurogamer Benelux was dit jaar ook aanwezig op de beursvloer en speelde daar verschillende games. Zo lees je al een LEGO Dimensions preview, een LEGO Marvel's Avengers preview, een Metal Gear Solid 5 preview en een Gigantic preview. En er volgen nog veel meer.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Patrick Just de la Paisières

Patrick Just de la Paisières

Redacteur

Gepassioneerd gamer met een lichte voorkeur voor open wereld-RPG's. Houdt ook van reizen, films, series, gadgets en voetbal.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread