Electronic Arts heeft de eerste gameplaytrailer van Mirror's Edge Catalyst vrijgegeven. Dat heeft de uitgever tijdens de Gamescom-beurs in Keulen gedaan. De trailer toont een jonge Faith die nog maar net aan haar carričre als loper is begonnen.

In de trailer is te zien hoe Faith naar de top van een van de hoogste gebouwen in de stad klimt. Eenmaal daar loopt haar operatie algauw in het honderd. Net zoals in de originele Mirror's Edge kan Faith klimmen, springen, rollen, op muren lopen en vijanden te lijf gaan.

De releasedatum van Mirror's Edge Catalyst staat vast op 23 februari 2016. De game komt dan naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Lees in onze Mirror's Edge Catalyst preview alles wat we over de game weten.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Kenneth De Muyt

Kenneth De Muyt

Redacteur

Houdt van lange wandelingen op het strand, zonneschijn, explosies en mysterieuze tombes verkennen.