Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Konami vervroegt releasedatum Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain voor pc

Op 1 september, net als de andere versies.

Konami kondigt aan dat Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain op 1 september lanceert op de pc. Oorspronkelijk zou de pc-versie van de open wereld-spionagegame twee weken later uitkomen, op 15 september.

Doordat Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain voor de pc naar voren is gehaald, komt die versie nu uit op dezelfde datum als de versies voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Het online-onderdeel van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain heet Metal Gear Online. Deze kent nog wel verschillende lanceerdata, afhankelijk van het platform waarop je de game speelt. Konami voegt Metal Gear Online vanaf 6 oktober toe aan de console-versies van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Op de pc kun je hiermee pas in januari 2016 aan de slag.

Schaf je de game aan op Steam, dan krijg je enkele extra's zoals een documentaire over de ontwikkeling van de game. Reserveer je Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain via dat medium voordat de game uitkomt, dan krijg je gratis de proloog Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes erbij.

Voor meer informatie over de game, lees je de Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (preview) van Yvo.

Bekijk op YouTube

Read this next