Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dice kondigt Blast Mode voor Star Wars Battlefront aan

Ook nieuwe info over het leveldesign.

Ontwikkelaar Dice heeft een nieuwe modus voor Star Wars Battlefront onthuld. De Blast Mode laat je in staat om in een klein level een tien tegen tien-deathmatch uit te vechten.

Bij deze modus zijn de voertuigen uitgeschakeld en is het eveneens niet mogelijk om gebruik te maken van de verschillende Heroes en Villains. Volgens de ontwikkelaar wordt hierdoor meer beroep gedaan op het strategisch inzicht van de speler.

Dice bevestigt ook op welke planeten deze modus te spelen is. Zo kan je de strijd met de Empire aangaan op Endor, Sullust en Hoth. Op de zandplaneet Tatooine is het van belang dat je je gebruik maakt van de verschillende verticale niveaus die het level rijk is. Daarnaast is er ook een grote Sandcrawler te vinden.

De levels die je in Blast Mode aandoet, zijn klein en geschikt voor gevechten op korte afstand. Dice laat echter nadrukkelijk weten dat het hier niet gaat om een afgezet stuk van een bestaand level. Daarnaast probeert de studio aan de hand van de belichting en het tijdstip van de dag de levels een ander gezicht te geven. De levels waarin je je in de game begeeft, zijn dus speciaal ontworpen voor de Blast Mode.

De releasedatum van Star Wars Battlefront is op 17 november. De shooter komt dan uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Lees ook onze Star Wars Battlefront tips.

Cover image for YouTube videoStar Wars Battlefront: Co-Op Missions Gameplay Reveal | E3 2015 “Survival Mode” on Tatooine

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Star Wars: Battlefront

PS2, Xbox, PC

Related topics
Over de auteur

Gijs Elings

Redacteur

Bedrijfskundige in opleiding. Liefhebber van indie muziek en sportfanaat. Als het op games aankomt zijn RPG's en verhalende shooters helemaal mijn ding.

Reacties