Blizzard Entertainment kondigt tijdens de Gamescom-beurs te Keulen een nieuwe uitbreiding voor World of Warcraft aan. Het betreft de opvolger van Warlords of Draenor (review).

Wanneer je zelf niet naar Gamescom gaat, kun je de onthulling live via internet volgen. De aankondiging vindt op 6 augustus plaats om 18:00 uur. Op 9 augustus wordt er op dezelfde tijd dieper ingegaan op de uitbreiding, wanneer de ontwikkelaars er meer over gaan vertellen.

Doorgaans kondigt Blizzard de expansions voor World of Warcraft aan tijdens zijn eigen BlizzCon-evenement. Tijdens Gamescom heeft de studio 500 pc's klaarstaan, waarop je o.a. Heroes of the Storm, Hearthstone, StarCraft 2: Legacy of the Void en Overwatch kan spelen.

1

ADVERTENTIE

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!