Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste Track Expansion Pack voor Project Cars beschikbaar

Een nieuw circuit en drie nieuwe Audi's.

Ontwikkelaar Slightly Mad Studios stelt het eerste Track Expansion Pack voor zijn racegame Project Cars beschikbaar. Deze is voor 5,49 euro verkrijgbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Deze uitbreiding bevat het nieuwe circuit Ruapuna Park International Raceway uit Nieuw-Zeeland. Je krijgt bij aanschaf van dit pakket ook drie nieuwe Audi's: de Audi R18 e-Tron Quattro, de Audi R8 LMP900 en de 1989 Audi 90 IMSA GTO.

Het Track Expansion Pack is onderdeel van het On Demand-programma dat de ontwikkelaar voor Project Cars hanteert. Het On Demand-programma bevat gratis onderdelen zoals de reguliere updates voor de game, de maandelijkse nieuwe auto en de community skins voor je racemonsters. De betaalde onderdelen voegen meer auto's en circuits aan de game toe.

Project Cars kwam eerder dit jaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit. Slightly Mad Studios kondigt vandaag ook aan dat Project Cars voor de Wii U is geannuleerd.

Cover image for YouTube videoAudi Ruapuna Park Track Expansion Available Now On Demand!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Project CARS

PS4, Xbox One, Nintendo Wii U, PC

Related topics
Over de auteur
Patrick Just de la Paisières avatar

Patrick Just de la Paisières

Redacteur

Gepassioneerd gamer met een lichte voorkeur voor open wereld-RPG's. Houdt ook van reizen, films, series, gadgets en voetbal.

Reacties