Eerste Track Expansion Pack voor Project Cars beschikbaar

Een nieuw circuit en drie nieuwe Audi's.

Ontwikkelaar Slightly Mad Studios stelt het eerste Track Expansion Pack voor zijn racegame Project Cars beschikbaar. Deze is voor 5,49 euro verkrijgbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Deze uitbreiding bevat het nieuwe circuit Ruapuna Park International Raceway uit Nieuw-Zeeland. Je krijgt bij aanschaf van dit pakket ook drie nieuwe Audi's: de Audi R18 e-Tron Quattro, de Audi R8 LMP900 en de 1989 Audi 90 IMSA GTO.

Het Track Expansion Pack is onderdeel van het On Demand-programma dat de ontwikkelaar voor Project Cars hanteert. Het On Demand-programma bevat gratis onderdelen zoals de reguliere updates voor de game, de maandelijkse nieuwe auto en de community skins voor je racemonsters. De betaalde onderdelen voegen meer auto's en circuits aan de game toe.

Project Cars kwam eerder dit jaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit. Slightly Mad Studios kondigt vandaag ook aan dat Project Cars voor de Wii U is geannuleerd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Patrick Just de la Paisières

Patrick Just de la Paisières

Redacteur

Gepassioneerd gamer met een lichte voorkeur voor open wereld-RPG's. Houdt ook van reizen, films, series, gadgets en voetbal.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread