Baldur's Gate-uitbreiding Siege of Dragonspear onthuld

25 uur extra content.

Ontwikkelaar Beamdog onthult Siege of Dragonspear, een uitbreiding voor Baldur's Gate: Enhanced Edition die 25 uur aan nieuwe content belooft. Het avontuur vormt een brug tussen de gebeurtenissen in Baldur's Gate en Baldur's Gate 2.

Waar Beamdogs eerste twee Enhanced Editions van Baldur's Gate opgepoetste versies waren van reeds bestaande RPG's, is Siege of Dragonspear helemaal nieuw. Je verkent er onder meer de Sword Coast met dezelfde cast als uit de originele game, inclusief vier nieuwe personages.

De game kent een cross-platform multiplayermodus en een 'story mode,' die geen Game Over-schermen kent. De modus is er speciaal voor wanneer je puur voor het verhaal speelt en niet voor de uitdagende gameplay.

Tevens is er een nieuwe class, de Shaman. Een releasedatum en prijs voor Baldur's Gate: Siege of Dragonspear is nog niet bekend. Wel is al duidelijk dat deze dit jaar nog lanceert voor de pc, Mac en Linux. Daarna volgt de Android- en iOS-versie.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t/m 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread