Peter Capaldi spreekt Doctor Who in voor LEGO Dimensions

EXTERMINATE.

Warner Bros. Interactive maakt tijdens Comic-Con 2015 bekend dat Doctor Who-acteur Peter Capaldi zijn stem verleent aan zijn bijbehorende personage in LEGO Dimensions, een nieuwe toys-to-life game in de stijl van Activisions Skylanders en Diney Infinity.

Naast Capaldi spreken Jenna Coleman en Michelle Gomez de stemmen in van Clara Oswald en Missy, de personages die ze in de tv-serie vertolken. In de Starter Pack van LEGO Dimensions zit een Doctor Who-level, waarin je het onder andere opneemt tegen Daleks en Cybermen.

Daarnaast komt er een losse Level Pack op de markt, met fysieke figuurtjes van de twaalfde Doctor, de Tardis en K9. In het level zelf reïncarneert de Doctor zodra je sterft en zo komen alle twaalf doctors plus Tardis-varianten voorbij.

In de Tardis staat tevens een jukebox, waarmee je zelf kan kiezen welke Doctor Who-muziek je hoort tijdens het spelen. Tot slot komt er nog een Doctor Who Fun Pack, met figuurtjes van een Dalek en een Cyberman.

LEGO Dimensions lanceert op 29 september voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Xbox 360 en Xbox One. Er komen ook fysieke LEGO-sets uit van onder meer Portal, Back to the Future, The Simpsons, Jurassic World en Scooby-Doo.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread