Helldivers: Super-Earth Ultimate Edition onthuld

Masters of the Galaxy-uitbreiding morgen uit.

Arrowhead Game Studios maakt bekend dat er een fysieke release komt van de twin-stick shooter Helldivers, met de naam Super-Earth Ultimate Edition. Daarin zit onder meer de PlayStation 4-versie op disc en downloadcodes voor de PlayStation 3- en -Vita-versies.

Elf 'DLC packs,' een bonus weapons pack en een dynamisch thema maken er ook deel van uit. Daarnaast zitten de Turning Up The Heat en Masters Of The Galaxy-uitbreidingen erbij.

Masters Of The Galaxy lanceert morgen en wordt gratis aangeboden. Je neemt het voortaan op tegen drie nieuwe vijanden, de Hive Lord, Siege Mech en Great Eye Enemy Masters. Er zijn ook nieuwe trophies te verdienen.

Helldivers: Super-Earth Ultimate Edition is vanaf 26 augustus te koop.

Helldivers is de nieuwste game van de makers van Magicka. Alleen of met vrienden land je op willekeurig gegenereerde planeten en moet je de objectives behalen, terwijl je golven vijanden van je af schiet. Daarbij is het erg gemakkelijk om 'per ongeluk' een maatje te raken.

1

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread