Perception haalt doel op Kickstarter

4.000 mensen hebben blind vertrouwen in project.

Horrorgame Perception heeft het Kickstarter-doel van 150.000 dollar gehaald. Momenteel staat er meer dan 160.900 op de teller met nog 28 uur te gaan. Eind mei werd Perception door de ex-ontwikkelaars van BioShock onthuld.

In Perception speel je als de blinde vrouw Cassie die door visioenen van een mysterieus landhuis geplaagd wordt. Ze gebruikt een techniek vergelijkbaar met echolocatie om doorheen het landhuis haar weg te vinden. Met haar wandelstok maakt ze eveneens een visualisatie. Dat geluid trekt echter The Presence aan, een entiteit die haar opjaagt en waartegen ze zich niet kan verweren. Verschuilen is de enige oplossing.

In een update meldt ontwikkelaar The Deep End Games dat er een Silent Night-modus komt. Daarin kies je wat voor protagonist je wilt: een pratende Cassie of een voor horrorgames typische stille protagonist.

Intussen ondersteunen meer dan 4.000 mensen het Perception-project. Daarom komt er wellicht een True Darkness-modus, waarin Cassie haar wandelstok verloren heeft en slechts haar voetstappen kan gebruiken.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t/m 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread