Gratis versie van Driveclub lanceert morgen

Onlinemodus van de game rolt gefaseerd uit.

Sony kondigt aan dat de gratis versie van Driveclub vanaf morgen beschikbaar is voor leden van PlayStation Plus. Na het downloaden kun je offline racen. Sony stelt de onlinemodus van de game 'de komende tijd' gefaseerd beschikbaar.

Op zijn PlayStation-blog meldt Sony dat het ervoor wil zorgen dat spelers 'de meest vlekkeloze ervaring krijgen die mogelijk is' wanneer ze online gaan. Het bedrijf wil overvolle servers voorkomen wanneer miljoenen leden van PlayStation Plus morgen de uitnodiging krijgen om de gratis versie van Driveclub te downloaden. Daarom verleent Sony stap voor stap meer spelers toegang tot het onlinegedeelte van Driveclub terwijl het op de achtergrond de belasting van de servers in de gaten houdt.

Driveclub lanceerde eind vorig jaar op de PlayStation 4. Het was aanvankelijk de bedoeling om meteen een gratis versie van de racegame beschikbaar te stellen aan leden van PlayStation Plus. De gratis versie van Driveclub werd echter uitgesteld nadat de game te kampen had met serverproblemen.

De geschiedenis van de ontwikkeling van Driveclub kun je teruglezen op onze site. Hier lees je ook de review van Driveclub.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Patrick Just de la Paisières

Patrick Just de la Paisières

Redacteur

Gepassioneerd gamer met een lichte voorkeur voor open wereld-RPG's. Houdt ook van reizen, films, series, gadgets en voetbal.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t/m 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread