Enquête onthult nieuwe DLC Dragon Age: Inquisition

De inquisitie gaat nog één keer op pad.  

Een enquête onthult het bestaan van een nieuwe uitbreiding voor Dragon Age: Inquisition.

daq

In de enquête wordt onder andere gesproken over "het lot van de inquisitie". De DLC wordt beschreven als "een laatste avontuur" en "je volgende missie". Dit wekt de suggestie dat de aankomende uitbreiding de laatste verhaal-DLC voor Inquisition is.

De nieuwe DLC behandelt het lot van een zeker personage dat in de epiloog van Dragon Age: Inquisition te zien is. Ook draait de uitbreiding om het "bevechten van een groot kwaad voordat het te laat is". Verder staan er in de enquête nog verwijzingen naar een Qunari-leger en nieuwe ontwikkelingen omtrent de speciale Fade-gave van de Inquisitor.

Dragon Age-regisseur Mike Laidlaw liet eerder deze maand al doorschemeren dat er nieuwe verhaalcontent voor Dragon Age: Inquisition in de maak is. Ontwikkelaar BioWare heeft echter tot op heden nog geen nieuwe DLC voor de game aangekondigd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread