Blizzard onthult Ruins of Sescheron en Kanai's Cube voor Diablo 3-patch 2.3.0

Nieuwe Torment-levels en meer.

Blizzard geeft op zijn blog een preview van de aankomende patch 2.3.0 voor Diablo 3. De patch komt 'spoedig' uit voor de pc. De ontwikkelaar meldt niet of de patch ook beschikbaar komt voor de PlayStation 4 en de Xbox One.

De patch voegt een nieuw gebied toe met de naam Ruins of Sescheron. Hier vind je ook de Kanai's Cube. Dit artefact laat je Legendary items opbreken. Je neemt hun speciale krachten dan over als extra passieve skills. Deze krijg je naast je reeds bestaande passieve vaardigheden.

Verder komen er nieuwe Legendary en Set items. De Adventure Mode krijgt een update waarbij je betere beloningen krijgt voor Bounties. Crafting materials schalen met jouw level mee zodat deze altijd nuttig zijn.

Om je sterke personages een nieuwe uitdaging te geven, komen er ook vier nieuwe Torment-levels bij. Vanaf patch 2.3.0 kun je maximaal op Torment X spelen.

Blizzard past met deze patch ook het vechtsysteem aan. Moeilijke vijanden worden weerbaarder tegen crowd control maar leveren ook meer ervaringspunten en Rift-progressie op. De nadruk komt tenslotte meer te liggen op het verkennen van Rifts en minder op het vernietigen van de Rift Guardians.

Diablo 3 kwam in 2012 uit op de pc. Blizzard bracht vorig jaar de uitbreiding Reaper of Souls uit. Toen lanceerde de game ook met deze uitbreiding op de PlayStation 4, de Xbox One en de Xbox 360 onder de naam Diablo 3: Ultimate Evil Edition (review).

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Patrick Just de la Paisières

Patrick Just de la Paisières

Redacteur

Gepassioneerd gamer met een lichte voorkeur voor open wereld-RPG's. Houdt ook van reizen, films, series, gadgets en voetbal.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread