Blizzard onthult Ruins of Sescheron en Kanai's Cube voor Diablo 3-patch 2.3.0

Nieuwe Torment-levels en meer.

Blizzard geeft op zijn blog een preview van de aankomende patch 2.3.0 voor Diablo 3. De patch komt 'spoedig' uit voor de pc. De ontwikkelaar meldt niet of de patch ook beschikbaar komt voor de PlayStation 4 en de Xbox One.

De patch voegt een nieuw gebied toe met de naam Ruins of Sescheron. Hier vind je ook de Kanai's Cube. Dit artefact laat je Legendary items opbreken. Je neemt hun speciale krachten dan over als extra passieve skills. Deze krijg je naast je reeds bestaande passieve vaardigheden.

Verder komen er nieuwe Legendary en Set items. De Adventure Mode krijgt een update waarbij je betere beloningen krijgt voor Bounties. Crafting materials schalen met jouw level mee zodat deze altijd nuttig zijn.

Om je sterke personages een nieuwe uitdaging te geven, komen er ook vier nieuwe Torment-levels bij. Vanaf patch 2.3.0 kun je maximaal op Torment X spelen.

Blizzard past met deze patch ook het vechtsysteem aan. Moeilijke vijanden worden weerbaarder tegen crowd control maar leveren ook meer ervaringspunten en Rift-progressie op. De nadruk komt tenslotte meer te liggen op het verkennen van Rifts en minder op het vernietigen van de Rift Guardians.

Diablo 3 kwam in 2012 uit op de pc. Blizzard bracht vorig jaar de uitbreiding Reaper of Souls uit. Toen lanceerde de game ook met deze uitbreiding op de PlayStation 4, de Xbox One en de Xbox 360 onder de naam Diablo 3: Ultimate Evil Edition (review).

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Patrick Just de la Paisières

Patrick Just de la Paisières

Redacteur

Gepassioneerd gamer met een lichte voorkeur voor open wereld-RPG's. Houdt ook van reizen, films, series, gadgets en voetbal.

Gerelateerde content

Verder op de site...

The Last of Us 2 walkthrough en gids met collectables en item locaties

Onze gids die je volledig door The Last of Us 2 loodst.

Sims 4 cheats voor PS4, pc, Mac en Xbox One

Oneindig geld, onsterfelijkheid, carrières verbeteren, teleportatie en veel meer!

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4, pc en Xbox One

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Minecraft cheats en commands

Achievements unlocken, XP krijgen, teleporteren en nog veel meer.

Fortnite Chapter 2 Season 3 - alle informatie over Season 13 verzameld

Alles wat je over Fortnite Chapter 2 Season 3 moet weten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread