The Dreadful Crimes, Evie-gameplay onthuld in Assassin's Creed Syndicate trailer

Exclusieve PS4-missies.

Sony maakt tijdens zijn E3-persconferentie bekend dat Assassin's Creed Syndicate exclusieve missies krijgt op de PlayStation 4 in de vorm van The Dreadful Crimes. Daarin los je moorden op bekende historische figuren op.

Tijdens de presentatie is ook voor het eerst gameplay getoond van Evie, het vrouwelijke hoofdpersonage van de game. Je kan als haar spelen naast Jacob Frye en ze vecht onder meer met werpmessen en de 'cane sword', een wandelstok die een zwaard kan worden.

Eerder op de avond toonde Ubisoft ook een nieuwe E3 trailer van Assassin's Creed Syndicate. De releasedatum van Assassin's Creed Syndicate is 23 oktober. De game lanceert dan op de PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie volgt later.

Nog meer weten? Lees dan onze Assassin's Creed Syndicate Wiki, Assassin's Creed Syndicate Walkthrough en ga met deze gids op zoek naar alle Assassin's Creed Syndicate Secrets of London.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread