Releasedatum Xenoblade Chronicles X onthuld in trailer

Je vliegt in mechs vanaf 4 december.

Xenoblade Chronicles X komt op 4 december voor de Wii U uit. Dit heeft Nintendo tijdens diens Nintendo Direct E3 2015-persconferentie via een gameplaytrailer onthuld. Voor Europa specifiek staat de releasedatum vooralsnog op 'december 2015.'

Xenoblade Chronicles X is een actie RPG en wordt ontwikkeld door Monolith Software. De game is het spirituele vervolg op Xenoblade Chronicles voor de Wii.

Volgens ontwikkelaar Monolith Software is de kaart van Xenoblade Chronicles X vijf keer groter dan die van voorganger, Xenoblade Chronicles. De JRPG heeft een open wereld en verken je te voet of met een vliegende mech. Xenoblade Chronicles X is momenteel al uit in Japan.

Lees op onze site ook de Xenoblade Chronicles 3DS review van Derek.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread