Electronic Arts toont nieuwe trailer FIFA 16

Aangekondigd door Pelé.

Tijdens de E3 2015-persconferentie van Electronic Arts is een nieuwe trailer van FIFA 16 getoond. Niemand minder dan oud-voetballer Pelé kondigt de beelden van EA"s nieuwe voetbalgame aan, die als motto "play beautiful" heeft.

In FIFA 16 zijn er weer een aantal verbeterpunten doorgevoerd. Zo is in de voetbalgame de verdediging onder handen genomen. Volgens EA Games zijn onder meer de tackles aangepast en anticiperen verdedigers beter op aanvallers door ze slimmer te dekken.

Ook op het middenveld zijn er veranderingen doorgevoerd. Het gevecht op het middenveld wordt met slimmere intercepties en strakkere passing realistischer.

Andere aanpassingen zijn te vinden in No Touch Dribbling waarmee je lichaamsschijnbewegingen uitvoert en FIFA Trainer waarmee je met een druk op de knop combo's te zien krijgt. Eerder was al bekend dat er ook vrouwenteams in FIFA 16 zitten.

De FIFA 16 releasedatum is 24 september. De voetbalgame komt dan voor de pc, PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 4 uit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread