Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EA toont gameplaytrailer van Need for Speed

Vrrrrroem.

Electronic Arts heeft tijdens de E3 2015-personconferentie de eerste gameplaybeelden van Need for Speed laten zien. Zo zie je onder meer hoe je in een garage je bolide naar wens aanpast en vervolgens op hoge snelheid door de stad rijdt.

De open spelwereld van Need for Speed gaat onder de naam Ventura Bay en is twee keer zo groot als die van Need for Speed: Rivals. De omgeving kun je vrij verkennen en bestaat uit zowel dichtbebouwde steden als uit slingerende bergweggetjes. Tevens is er een dag- en nachtcyclus in Need for Speed.

Het reputatiesysteem uit enkele eerdere games uit de serie maakt in dit deel zijn rentree. Tijdens het racen word je reputatie aan de hand van vergaarde punten bepaald. Deze bestaat uit een vijftal elementen: Speed, Style, Build, Crew en Outlaw.

De Need for Speed-reboot draait net als Need for Speed: Rivals op de derde versie van de Frostbite Engine. Need for Speed komt op 3 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox uit.

Lees ook onze Need for Speed tips en Need for Speed Tuning tips.

Cover image for YouTube videoNeed for Speed gameplay - E3 2015 EA Conference - FMV and shiny roads!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Need for Speed

PS4, Xbox One, Nintendo GBA, PC

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties