Disney Infinity 3.0: Star Wars Rebels-personages aangekondigd

Ezra Bridger, Sabine Wren, Zeb Orrelios en Kanan Jarrus.

Uitgever Disney Interactive heeft vier personages voor Disney Infinity 3.0: Play Without Limits onthuld. Het betreft Ezra Bridger, Sabine Wren, Zeb Orrelios en Kanan Jarrus. Die vind je ook in de televisieserie Star Wars Rebels.

Er komen drie Star Wars-sets voor Disney Infinity 3.0: Play Without Limits. Dat zijn Twilight of the Republic, Rise Against the Empire en The Force Awakens. De vier Star Wars Rebels-personages zijn in elk van deze sets vrij te spelen. In de Toy Box zijn ze meteen beschikbaar.

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits lanceert dit najaar voor Android, iPad en iPhone en op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en Wii U. Er is nog geen exacte releasedatum aangekondigd.

Rebels1
Rebels2
Rebels3
Rebels4

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Patrick Just de la Paisières

Patrick Just de la Paisières

Redacteur

Gepassioneerd gamer met een lichte voorkeur voor open wereld-RPG's. Houdt ook van reizen, films, series, gadgets en voetbal.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread