Releasedatum bekend voor strategiegame KYN

Game uit Nederland lanceert eind juli.

Uitgever Versus Evil en de Nederlandse studio Tangrin maken bekend dat de strategiegame KYN vanaf 28 juli verkrijgbaar is voor de pc. De game is dan onder meer verkrijgbaar op Steam en GOG voor €19,99.

Een vijf euro duurdere Deluxe Edition bevat tevens de soundtrack. Bestel je KYN voor de releasedatum, dan krijg je er de Legendary Fire Master Set bij als pre-order bonus. Deze omvat unieke bepantsering en het wapen Eye of the Fire Axe.

In KYN stel je een team samen van zes krijgers, die elk unieke vaardigheden hebben en elkaar op die manier aanvullen. Zelf bepaal je hoe je ze precies uitbouwt. Kenneth speelde de game alvast en over zijn ervaringen lees je in de hands-on preview van KYN.

KYN is ook aangekondigd voor de PlayStation 4, maar een releasedatum daarvan blijft vooralsnog onbenoemd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread