Capcom toont eerste trailer Resident Evil 0 HD Remaster

Ook screenshots vrijgegeven.

Capcom brengt een trailer uit voor Resident Evil 0 HD Remaster, waarin de eerste opgepoetste gameplay is te zien. Inmiddels is tevens bekend dat dezelfde verbeteringen worden doorgevoerd als in Resident Evil HD Remaster (review).

Naast dat de textures en de resolutie omhoog zijn gekrikt, betekent dat tevens meer hedendaagse controls en de optie om de survival horrorgame in widescreen te spelen. Een 4:3-optie blijft echter ook aanwezig, om de oorspronkelijke beeldverhouding te behouden.

In Resident Evil 0 HD Remaster speel je met twee personages tegelijk, Rebecca Chambers en Billy Coen. Oorspronkelijk lanceerde de game in 2002 voor de GameCube. De game speelt zich onder meer af in een rijdende trein.

Resident Evil 0 HD Remaster staat gepland voor begin 2016 en lanceert dan voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Deze tweede remaster is mogelijk gemaakt doordat de vorige de verkoopverwachtingen overtrof.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread