Master Chief krijgt hulp in Halo 5: Guardians

Blue Team aanwezig in zowel singleplayer als co-op.

De Master Chief staat wordt in de campagnemodus van Halo 5: Guardians door de Spartanen van Blue Team ondersteund. Ook tegenspeler Spartan Locke krijgt versterking. Dat rapporteert Game Informer in een hands-on preview.

Blue Team speelde eerder een rol in de Halo-boeken. Het team bestaat uit Fred-104, Linda-058 en Kelly-087. Net als de Master Chief werden ze op zesjarige leeftijd ontvoerd en via training en medische ingrepen omgevormd tot SPARTAN-II's.

Het is de eerste keer dat Blue Team in een Halo-game zijn opwachting maakt. Als de Master Chief kun je je teamleden bevelen geven. Je teamleden kunnen je ook terug op de been helpen wanneer je bezwijkt. Wanneer je co-op met anderen speelt, neemt ieder de rol van een lid van Blue Team voor zijn rekening.

screen1
Edward Buck, een van de Spartanen van Fireteam Osiris.

Spartan Locke betreedt het slagveld evenmin alleen. De nieuwe tegenhanger van de Master Chief wordt door de Spartanen van Fireteam Osiris vergezeld. Een van zijn companen is Edward Buck, een hoofdpersonage uit Halo 3: ODST en vertolkt door Nathan Fillion. Halo 3: ODST is sinds kort beschikbaar als een downloadbare uitbreiding voor Halo: The Master Chief Collection op de Xbox One.

Halo 5: Guardians maakt zijn opwachting tijdens de E3-persconferentie van Microsoft volgende week. De releasedatum van Halo 5: Guardians is 27 oktober.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kenneth De Muyt

Kenneth De Muyt

Redacteur

Houdt van lange wandelingen op het strand, zonneschijn, explosies en mysterieuze tombes verkennen.

Gerelateerde content

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

Death Stranding komt volgend jaar naar de pc

Norman Reedus bewonderen in een nog hogere resolutie.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread