Hearthstone krijgt nieuwe Heroes

Daar staat wel een bedrag tegenover.

Hearthstone: Heroes of Warcraft krijgt binnenkort nieuwe Heroes. Dit maakt Blizzard Entertainment bekend. Deze nieuwe helden vervangen tegen betaling het Hero Portrait van de speler.

Iedere nieuwe Hearthstone-held beschikt over unieke gedetailleerde animaties en een speciale achterkant voor de kaarten. Daarnaast hebben deze speciale helden unieke voice-overs en een bijzondere animatie wanneer een potje begint.

De dwerg Magni Bronzebeard is de eerste held die het kaartspel betreedt. Na aankoop vervangt hij de Warrior-klasse Garrosh Hellscream. In totaal komen er negen nieuwe helden uit. Iedere held is voor 9,99 euro in de in-game winkel van Hearthstone te koop.

Hearthstone: Heroes of Warcraft is speelbaar op de pc, Mac, iOS- en Android-apparaten. Lees de Blackrock Mountain: A Hearthstone Adventure review op Eurogamer Benelux.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread