Uncharted: The Nathan Drake collection duikt op

In Amerikaanse PlayStation Store.

UPDATE: De game is inmiddels bekendgemaakt. Volg de link voor de eerste Uncharted: The Nathan Drake Collection trailer.

ORIGINEEL: De mobiele versie van de Amerikaanse PlayStation Store toont een afbeelding van de nog onaangekondigde Uncharted: The Nathan Drake Collection (via NeoGAF). De advertentie leidt nog niet naar een winkelpagina.

Details ontbreken daardoor nog. Uit de afbeelding is wel op te maken dat drie Uncharted-games er deel van uitmaken. Uncharted: Drake's Fortune, Uncharted: Among Thieves en Uncharted: Drake's Deception.

Kortgeleden nog werd bekend dat de releasedatum van Uncharted 4: A Thief's End is uitgesteld naar 2016. Naughty Dog heeft naar eigen zeggen meer tijd nodig om aan de hoge verwachtingen van fans te voldoen.

drake

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread