Skylanders SuperChargers onthuld met releasedatum

250 miljoen figuurtjes verkocht.

Activison onthult Skylanders SuperChargers en maakt direct bekend dat de game vanaf 25 september verkrijgbaar is. Dit keer zijn voertuigen als auto's en vliegtuigen nieuw, inclusief bijbehorende figuurtjes.

Er komen zo twintig voertuigen op de markt als los speelgoed, samen met twintig nieuwe SuperCharger Skylanders. Wanneer je een SuperCharger combineert met zijn voertuig, krijg je in de game een performance boost. Sommige rijden over land, anderen varen over water of vliegen door de lucht. In de game zijn ze op te voeren met upgrades en wapens.

Alle reeds uitgebrachte Skylanders zijn er ook compatibel mee. Dat zijn er inmiddels meer dan 300. Van die figuurtjes zijn er wereldwijd meer dan 250 miljoen verkocht.

Skylanders SuperChargers is in ontwikkeling voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Xbox 360 en Xbox One. Een aangepaste versie komt naar de Nintendo Wii en Nintendo 3DS. Tot slot lanceert er nog een iOS-versie.

De game is onder meer verkrijgbaar in een Starter Pack. Die bestaat uit de game, twee Skylanders, een voertuig en een 'base' om ze op te plaatsen. Die heb je nodig om de NFC-figuurtjes in te scannen.

sky

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Fortnite Chapter 2 Season 2 releasedatum bekend

Game maak vanaf dan gebruik van het Unreal Engine 4 Chaos Physics System.

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread