Releasedatum voor Uncharted: The Nathan Drake Collection

Eerste info bekend, trailer vrijgegeven.

Sony kondigt vandaag Uncharted: The Nathan Drake Collection aan. Deze bevat opgepoetste versies van Uncharted: Drake's Fortune, Uncharted: Among Thieves en Uncharted: Drake's Deception. De collectie lanceert op 7 oktober voor de PlayStation 4.

De games hebben nu een 1080p-resolutie en draaien op 60 frames per seconde. Bluepoint Games staat in voor de overzetting en was eerder verantwoordelijk voor o.a. de God of War Collection en de Metal Gear Solid HD Collection.

Het team spreekt over aanpassingen en aanvullingen ten opzichte van de originele PlayStation 3-games. Onbekend is echter nog wat er precies anders en nieuw is. Wel is duidelijk dat de Bluepoint Games daarbij heeft geluisterd naar de meningen van gamers online.

Bestel je Uncharted: The Nathan Drake Collection voor de releasedatum, dan krijg je toegang tot de multiplayer-bčta van Uncharted 4: Among Thieves. Voor de collectie zelf krijg je een pre-order bonus in de vorm van de Nathan Drake Pack, met daarin outfits voor Drake en de Golden AK-47/Golden 92FS-wapens.

Sony onthult de collectie tegelijk met onderstaande trailer. Daarin is nog geen gameplay te zien.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Path of Exile 2 aangekondigd

Bevat ook alle content uit de eerste game.

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

Payday 3 release ten vroegste in 2022

Financiële kopzorgen voor Starbreeze.

Gerucht: Fortnite Chapter Two in aantocht?

Italiaanse App Store lekt afbeelding met nieuwe map.

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread