Gravity Ghost komt naar de PlayStation 4

Kosmisch puzzelen.

Puzzelgame Gravity Ghost komt naar de PlayStation 4. Dat heeft ontwikkelaar Ivy Games bekendgemaakt. De PlayStation 4-versie bevat extra sterrenstelsels, meer muziek en een nieuw personage om vrij te spelen. Een releasedatum is nog niet bekend.

In Gravity Ghost speel je als Iona, een spookmeisje. Zij zoekt naar haar verloren beste vriend: een vos, en eveneens een geest. Je ontdekt een verbrijzeld sterrenstelsel, redt andere mensen, en gaat de uitdagingen van zeven magische bewakers aan.

Om Iona te besturen en haar koers te wijzigen gebruik je de zwaartekracht van verschillende hemellichamen. Gravity Ghost kent geen 'game over'. Je doodt niets en sterft zelf niet.

Op de PlayStation Blog vertelt Erin Robinson Swink, oprichter van Ivy Games: "Door de geesten van dode dieren met hun lichamen te herenigen, ziet Iona stukken van haar eigen leven en begrijpt ze stilaan haar eigen dood. Het is een ongewoon verhaal voor een game, en eentje dat ik al lang wilde vertellen."

De stemacteurs van Gravity Ghost zijn Logan Cunningham (de verteller in Bastion en Transistor), Ashly Burch (Chloe in Life is Strange) en Sarah Elmaleh (Kaitlin in Gone Home).

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t/m 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread